IZDELAVA PO MERI

Ste morda pomislili na unikatno dekoracijo, narejeno po meri samo za vas? Lahko vam izdelamo stensko dekoracijo po vaših željah. Poleg stenskih nalepk izdelujemo fototapete in fotonalepke po meri, talne dekoracije, dekoracije za steklo iz imitacije brušenega stekla, neprosojnega ali polprosojnega izgleda v 48 barvnih odtenkih, dekoracije iz sijajne zlate ali srebrne metalizirane folije, ilustracije, ki jih prenesemo v digitalno obliko, avtomobilske nalepke, unikatne kuhinjske panele iz stekla.

Si želite nekaj novega, posebnega, pa ne veste kako bi to izpeljali? Pomagamo vam lahko tako, da pripravimo idejno rešitev za notranjo dekoracijo in izdelamo celostno vizualno podobo po vaših zamislih. Imate poslovni prostor, pisarno, lokal, ki mu želite vdahniti privlačno zgodbo? Za vas lahko pripravimo vse, od idejne zasnove, izdelave dekoracij in strokovne montaže.

Sporočite nam svoje želje in zamisli! Pišite nam na info@stenske-nalepke.si. Poslali vam bomo ponudbo. Če vam bo ta ustrezala, vam lahko izdelamo simulacijo iz vaših fotografij prostora, ki ga želite preurediti, da boste natanko vedeli, kako bodo naši izdelki videti v vašem okolju in se lažje odločili med široko paleto barv.

Stenske nalepke po naročilu

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno