DEKORATIVNE NALEPKE | STENSKE DEKORACIJE

NASVETI IN IDEJE

Najpogostejši nasvet, ki ga lahko dobite od tistih, ki se profesionalno ukvarjajo z dekoracijo doma, je pomembnost središčne točke, ki prestavlja vodilo usklajene stenske dekoracije. To je mesto v prostoru, ki pritegne pozornost takoj, ko vstopimo v prostor. Ko načrtujemo postavitev v prostoru, bodo dekorativne nalepke čudovito poudarile ključni del prostora ali mojstrsko preusmerile pozornost, če želimo poudariti kaj drugega od tistega, kar običajno najbolj pritegne pogled, ko vstopimo v sobo.

Klasična postavitev središčne točke je lahko:
• kamin,
• TV ekran in audio video sistem,
• večji kosi pohištva in
• večje rastline v dnevni sobi,
• postelja v spalnici.

DOBER PRIMER STENSKE DEKORACIJE

ali

VSEBINSKA MOČ DEKORATIVNE NALEPKE

Večkrat se zgodi, da nam mesto, ki najbolj pritegne pozornost, ni všeč, in ga poskušamo skriti. Ponavadi gre za kakšen velik in temen TV ekran. Premišljena postavitev stenske dekoracije bo ta občutek spremenila.


Predstavljam vam primer, kjer je podobno situacijo odlično rešila naša stranka K.P. iz Ljubljane.


Nad velikim in črnim (kaj pa drugega) TV ekranom, za katerim je zevala prazna stena je nastal prostor dekorativne nalepke. Priljubljeni citat, ki ga je naročila v spletni trgovini Limonca: “Kdor hoče videti, mora gledati s srcem”, je podkrepila z majhnim doprsnim kipcem, ki jih “gleda” nazaj medtem, ko družina preživlja čas ob “gledanju” televizije. Tematika “gledanja” izvabi občudovanje pri vseh, ki vstopajo v prostor. Ker ne gre več za zgolj “dekorativne” nalepke, ki jih pač nalepiš zato, da popestriš steno.


Gre za presežek, ki ga želimo doseči, ko se poslužujemo stenske dekoracije. Čeprav je primarna funkcija dekorativne nalepke estetska, želimo npr. zapolniti prazno steno, poudariti ali prikriti mesta, ki pritegnejo naveč pozornosti ali preprosto polepšati stanovanje, ta primer postavitve stenske dekoracije pritegne predvsem s premišljeno vsebino, ki vedno znova nagovarja.

Dekorativne nalepke za stene

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno