V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

WOW Listje (vzorec 01)

Unikatne stenske dekoracije, sestavljene iz različnih kombinacij vzorcev, barv in tekstur, ki jih lahko kombinirate med seboj. Na  voljo v več velikostih.

Podrobnosti

12,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

WOW kolekcija je namenjena tistim, ki si želite unikatne stenske nalepke, saj je vzorec vsakič drugačen. Med seboj se dopolnjujejo. Dekoracije, primerne za kombinacijo, so v rubriki Motivi iz narave. 

 

http://stenske-nalepke.si/28-motivi-iz-narave

 

PRIMER DEKORACIJE ZA KOMBINIRANJE

 

Za izdelavo stenske dekoracije smo uporabili digitalni tisk. Površina nalepke je mat, brez leska, in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna za druge površine.


Barve nalepke, ki jo vidite na vašem ekranu, sa lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barva ozadja služi le za orientacijo in ni del dekoracije.


Priporočamo, da naročite še dodatno zaščito za nalepke, in to navedete. Dodatna laminacija je dobrodošla v primerih, ko so dekoracije izpostavljene dotikanju, in so nameščene na mestih, kjer se lahko umažejo. Tako se jih zlahka očisti. Če zaščitnega sloja ni, je  nečistote težko odstraniti.

  • Konfigurator ozadij je vključen
  • Teža 2 kg
  • Širina 5"

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno