V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

Bambus 3

Stenska nalepka je sestavljena iz 3 delov, ki se ujemajo med seboj,  z izjemnim efektom, namenjena postavitvi od vrha do tal stene ali ena ob drugi. Na voljo  v 48 barvnih odtenkih. Prikazana postavitev vključuje 3 različne odtenke zelene. 

Podrobnosti

Barva:

33,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

 

Stenska dekoracija je izrezana iz enobarvne vinilne folije. Površina nalepke je mat, brez leska, in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna za druge površine.


Barve nalepke, ki jo vidite na vašem ekranu, sa lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barva ozadja služi le za orientacijo in ni del dekoracije.

 

Če želite, lahko montažo stenskih nalepk na vašem objektu opravi naš strokovno usposobljen sodelavec. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših in zelo velikih stenskih dekoracijah ter dekoracijah steklenih površin in avtomobilov. Storitvi pripada tudi podaljšana dvoletna garancija. Ceno strokovne montaže oblikujemo po dogovoru z vami glede na oddaljenost in obseg dela.

  • Konfigurator ozadij je vključen

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Informations Če želite, da nalepko še bolj prilagodimo vašim željam, izpolnite ta obrazec.
Na voljo GIF, JPG, PNG

Slike

  • Če nam želite poslati kakšno prav posebno sliko...

Vaše besedilo

  • V spodnje polje vnesete vaše komentarje in želje.

* .

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno