V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

Zelena riba

Dekoracija je na voljo v različnih velikostih.

Podrobnosti

79,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

Previous
Next

Za izdelavo stenske dekoracije smo uporabili digitalni tisk. Površina nalepke je mat, brez leska in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna tudi za druge površine. Barve nalepke, ki jo vidite na vašem ekranu, se lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barve ozadja služijo le za orientacijo in niso del del dekoracije.

 Če želite, lahko montažo stenskih nalepk na vašem objektu opravi naš strokovno usposobljen sodelavec. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših in zelo velikih stenskih dekoracijah ter dekoracijah steklenih površin in avtomobilov. Storitvi pripada tudi podaljšana dvoletna garancija. Ceno oblikujemo po dogovoru z vami glede na oddaljenost in obseg dela.

  • Konfigurator ozadij je vključen

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno