V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

Panorama Savana

Panoramska nalepka z izrednimi detajli. Na voljo 48 barvnih odtenkov in več velikosti. 

Podrobnosti

Barva:

25,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

Previous
Next

Stenska dekoracija je izrezana iz enobarvne vinilne folije. Površina nalepke je mat, brez leska, in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna za druge površine.


Barve nalepke, ki jo vidite na vašem ekranu, sa lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barva ozadja služi le za orientacijo in ni del dekoracije.Če želite, lahko montažo stenskih nalepk na vašem objektu opravi naš strokovno usposobljen sodelavec. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših in zelo velikih stenskih dekoracijah ter dekoracijah steklenih površin in avtomobilov. Storitvi pripada tudi podaljšana dvoletna garancija. Ceno oblikujemo po dogovoru z vami glede na oddaljenost in obseg dela.


VELIKOST S (97 x 30 CM): TIGRA STA VELIKA  53 x 30 CM IN 40 x 28 CM.

VELIKOST M (162 x 50 CM): TIGRA STA VELIKA  89 x 50 CM IN 67 x 48 CM.

VELIKOST L (227 x 70 CM): TIGRA STA VELIKA  124 x 70 CM IN 94 x 67 CM.

VELIKOST XL (325 x 100 CM): TIGRA STA VELIKA  178 x 100 CM IN 134 x 96 CM.

  • Konfigurator ozadij je vključen

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno