V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

Gumbki

Dekoracija je na voljo v različnih velikostih.

Podrobnosti

92,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

Motiv sestavlja 285 gumbov, ki so postavljeni v vrste po 19 x 15.Za izdelavo stenske dekoracije smo uporabili digitalni tisk. Površina nalepke je mat, brez leska, in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna za druge površine.


Barve nalepke, ki  jo vidite na vašem ekranu, sa lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barva ozadja služi le za orientacijo in ni del dekoracije.


Priporočamo, da naročite še dodatno zaščito za nalepke, in to navedete. Dodatna laminacija je dobrodošla v primerih, ko so dekoracije izpostavljene dotikanju, in so nameščene na mestih, kjer se lahko umažejo. Tako se jih zlahka očisti. Če zaščitnega sloja ni, je  nečistote težko odstraniti. 

VELIKOST S (70 x 50 CM): V PAKETU  SO GUMBI VELIKOSTI 2.5 X 2.5 CM.

VELIKOST M (110 x 80 CM): V PAKETU  SO GUMBI VELIKOSTI 4 X 4 CM.

VELIKOST L (138 x 100 CM): V PAKETU  SO GUMBI VELIKOSTI 5 X 5 CM.

VELIKOST XL (150 x 207 CM): V PAKETU  SO GUMBI VELIKOSTI 8 X 8 CM.

  • Konfigurator ozadij je vključen

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno