V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

Mavrica z imenom

Napis lahko prilagodimo vašim željam.  

Podrobnosti

49,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

Stensko dekoracijo lahko prilagodimo vašim željam. Pošljite nam ime ali napis (do 15 črk), ki ga želite imeti med mavričnim lokom. Če ne boste navedli ničesar, vam bomo mavrico izdelali brez napisa.


Za izdelavo stenske dekoracije smo uporabili digitalni tisk. Površina nalepke je mat, brez leska, in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna za druge površine.


Barve nalepke, ki jo vidite na vašem ekranu, sa lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barva ozadja služi le za orientacijo in ni del dekoracije.


Ko dekoracijo namenjate za otroške sobe, priporočamo, da naročite še dodatno zaščito za nalepke, in to navedete. Dodatna laminacija je dobrodošla v primerih, ko otroci nalepke porišejo, saj se jih tako zlahka očisti. Če zaščitnega sloja ni, je take umentine težko odstraniti.


Če želite, lahko montažo stenskih nalepk na vašem objektu opravi naš strokovno usposobljen sodelavec. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših in zelo velikih stenskih dekoracijah ter dekoracijah steklenih površin in avtomobilov. Storitvi pripada tudi podaljšana dvoletna garancija. Ceno oblikujemo po dogovoru z vami glede na oddaljenost in obseg dela.

  • Konfigurator ozadij je vključen

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Informations Če želite, da nalepko še bolj prilagodimo vašim željam, izpolnite ta obrazec.

Vaše besedilo

  • V spodnje polje vnesete vaše komentarje in želje: 1. Shranite vaše prilagoditve; 2. Dodajte izdelek v košarico

* .

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno