V spletni trgovini je na voljo le izbor dekoracij iz naših kolekcij, na zalogi imamo še ogromno motivov. Če motiva, ki ste ga želeli, ne najdete, nam pišite na info@stenske-nalepke.si, in vam ga bomo poslali v predogled. Če želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih, se nam pridružite na Facebook-u!

Pastelni liki 1

Motiv vsebuje 40 likov, ki jih lagko naročite tudi posamezno. Na voljo je več velikosti.

Podrobnosti

49,00 €

V košarico

30 other products in the same category:

VELIKOST S (50 x 126 CM): V PAKETU JE 40 LIKOV OD  17 x 19 CM DO 3 x 3 CM.

VELIKOST M (70 x 176 CM): V PAKETU JE 40 LIKOV OD 25 x 27 CM DO 5 x 5 CM.

VELIKOST L (90 x 222 CM): V PAKETU JE 40 LIKOV OD 31 x 34 CM DO 6 x 6 CM.

VELIKOST XL (120 x 305 CM): V PAKETU JE 40 LIKOV OD 42 x 26 CM DO 7 x 7 CM.

 

Za izdelavo stenske dekoracije smo uporabili digitalni tisk. Površina nalepke je mat, brez leska, in deluje kakor stenska barva. Če želite, lahko naročite nalepko v sijajni izvedbi, ki je primerna za druge površine.


Barve nalepke, ki  jo vidite na vašem ekranu, sa lahko razlikuje od dejanske. Ponazorjen barvni učinek je simulacija naravne svetlobe. Barva ozadja služi le za orientacijo in ni del dekoracije.


Priporočamo, da naročite še dodatno zaščito za nalepke, in to navedete. Dodatna laminacija je dobrodošla v primerih, ko so dekoracije izpostavljene dotikanju, in so nameščene na mestih, kjer se lahko umažejo. Tako se jih zlahka očisti. Če zaščitnega sloja ni, je  nečistote težko odstraniti.

 

Če želite, lahko montažo stenskih nalepk na vašem objektu opravi naš strokovno usposobljen sodelavec. Strokovno montažo priporočamo pri zahtevnejših in zelo velikih stenskih dekoracijah ter dekoracijah steklenih površin in avtomobilov. Storitvi pripada tudi podaljšana dvoletna garancija. Ceno oblikujemo po dogovoru z vami glede na oddaljenost in obseg dela.

  • Konfigurator ozadij je vključen

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

Košarica  

Prazna košarica

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno